We mogen weer open ,maak snel een afspraak.

Home » Wie is Anton?

Wie is Anton?

Hallo,

Ik ben Anton Mulder, 50 jaar alweer en ik woon samen met mijn vriendin Ursula. Samen hebben we 4 kinderen, 2 meiden van mij en 2 jongens van haar, allemaal al 20-tigers inmiddels. Alleen de jongste zoon van Ursula woont nog bij ons in huis. Ook ben ik sinds vorig jaar een trotse opa van mijn eerste kleindochter. 

In 2020 durfde ik mijn droom ,mijn passie na te streven en begon ik met de opleiding massage therapeut. Masseren werd een van mijn passies doordat mijn vriendin het vaak nodig had en nog steeds nodig heeft. Het masseren en zo het helpen ontspannen van mensen en eventueel verdere klachten verhelpen heeft mijn aandacht en ik wilde er zo veel mogelijk over leren. Ook nu blijf ik aanvullende opleidingen volgen om zo veel mogelijk klachtgericht ook te kunnen masseren en zo te helpen aan herstel.  Inmiddels is mijn massage aanbod alweer vergroot.

 

Op 22 april 2021 is Anton's massagepraktijk geopend, die aan huis gevestigd is en zich bevind in een sfeervolle ruimte op de eerste verdieping. 

Als je bij mij voor een massage komt zorg ik er voor dat er voor iedere cliënt schone handdoeken klaarliggen, zodat je die zelf niet hoeft mee te nemen.

Na de massage staat er een lekker glas water voor je klaar.

Ik zorg ervoor dat u ontspannen de deur uit gaat of dat we samen een plan van aanpak hebben gemaakt om jouw klachten te verminderen of te verhelpen.

 

Vooraf aan de massage wil ik altijd graag even weten wie er bij mij komt en houden we even een kort gesprekje. Dit om een zo goed mogelijk afgestemde massage te kunnen geven ,zodat ik het beste resultaat uit de massage kan halen. Zodat jij lekker kunt ontspannen en met een leeg hoofd naar huis gaat . Over dit alles vindt je onder het menuutje informatie meer. 

 

Ik hoop jullie zo een beetje te hebben laten kennismaken met mij als persoon en masseur. Zie ik je binnenkort?