Klachtgerichte massage

Nek- en schouderklachten zijn samen met (lage) rugklachten de meest voorkomende klachten.

Aspecifieke klachten van de nek ,schouder en onderrug ontstaan net zoals andere RSI klachten vaak door steeds dezelfde houding aan te nemen. Daardoor krijg je een verminderde doorbloeding van de spieren en pezen waardoor deze niet meer goed kunnen functioneren met pijn, prikkeling en vermoeidheid als gevolg. Nu in deze tijd van Covid-19 wordt er vaker en meer vanuit huis gewerkt waardoor deze klachten nu vaker opspelen.

Met een klachtgerichte massage is het mogelijk om weer ontspanning te geven in de schoudergordel ,nek en de onderrug, om zo de eventueel daaruit voortvloeiende klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn te verminderen.

 

Daarnaast zal ook na deze massage je hele lichaam en geest meer ontspannen zijn. 

 

Wanneer je last hebt van van rug,- nek,- en schouderklachten is het belangrijk om in beweging te blijven in combinatie met massages bevordert dit het herstel van het lichaam.

 

Vaak heb je met klachtgerichte massages meerdere behandelingen nodig en daarna ook onderhoud ervan zodat de klachten minder snel terug zullen komen.

Daarom gelden voor vaste klanten die om de 2 weken terugkomen(of vaker) speciale tarieven. Wil je hierover meer informatie neem dan contact met me op.