Huisregels

Voor elke cliënt liggen er schone en frisse handdoeken klaar,

deze hoef je dus niet zelf mee te nemen!

 

 1. Kom je voor de 1ste keer dan wordt er een korte anamnese (een aantal vragen) afgenomen. Om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van je gezondheid. Bij twijfel over jouw gezondheid kan een massage geweigerd worden. Lees voor meer informatie de pagina Contra-indicaties (Wanneer mag er niet gemasseerd worden)
 2. Alle persoonlijke en/of medische informatie die met ons gedeeld wordt, worden niet aan derden verstrekt zonder jouw toestemming.
 3. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden omgezet of worden geannuleerd. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt € 25,- in rekening gebracht.
 4. Anton’s massagepraktijk is NIET aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen. Laat waardevolle spullen daarom thuis.
 5. Er is geen wachtruimte aanwezig , daarom is het fijn als je maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig bent.
 6. Het is fijn als je telefoon op stil staat, dit voor de algehele ontspanning te bevorderen.
 7. De behandeltijd van de massage die je reserveert, is ook de daadwerkelijke tijd van de massage. De tijd van omkleden reserveer ik extra voor je in, daar betaal je niet voor.
 8. De betaling gaat bij voorkeur via een betaalverzoek die voor of na de massagebehandeling naar je gestuurd wordt en gelijk betaald dient te worden. Er mag ook contant betaald worden.
 9. Na de massage is het advies om veel water te drinken, dit om de vrijgemaakte afvalstoffen in het lichaam zo goed mogelijk af te voeren en het voorkomt dat je hoofdpijn krijgt. Daarom staat er na de massage een heerlijk glas water voor je klaar.
 10. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of gebruikt je medicijnen, dan kan ik je vragen of je overlegd hebt of een massage wel wenselijk is tijdens de behandelperiode.
 11. Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes en/of blessures, dan kun je Anton’s Massagepraktijk niet verantwoordelijk houden voor de negatieve resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.
 12. Bij Anton’s Massagepraktijk worden GEEN erotische massages verzorgd. Het wordt daarom ook niet op prijs gesteld als daar tijdens de massagebehandeling naar gevraagd wordt. Ik zal dan de behandeling direct staken en u zult verzocht worden te vertrekken.

 

Voor de Coronamaatregelen houden wij de richtlijnen van het RIVM aan. Mocht u toch graag een mondkapje dragen dan bent u daar vrij in natuurlijk.